zaterdag 26 januari 2013

Van alles en nog wat

Goedemiddag,
 
Afgelopen weken niet heel veel aan scrappen toegekomen, maar toch zijn er nog 2 Lootjes uit m'n handen gekomen. Het papier is niet mijn favoriet, maar dit heb ik 2 jaar terug gekocht "leuk voor als we naar de Efteling gaan", en in het kader van ons-bin-zuunig, toch maar gebruikt. Al met al niet geheel ontevreden.
 
Het zijn dus 2 Lootjes geworden van Esmee.
 
 
 
 
 
Ook heb ik sinds kort soms gezelschap op m'n zoldertje. M'n wederhelft heeft als kerstpakket een dartbord gekregen en die hangt nu op m'n zoldertje. Dus als ik zit te scrappen kan hij af en toe een pijltje komen werpen, gezellig!
 
Zicht op het dartbord, gezien vanaf mijn werkplekkie:
 
 
Afgelopen dinsdag heb ik een vervelende glijer gemaakt met de scooter. Een aantal flinke krassen op m'n scooter en m'n jas kapot. Zelf heb ik 2 blauwe/beurse knieën en spierpijn op plaatsen waar ik niet wist dat ik spieren had. Omdat ik zo zielig ben, mocht ik van mijn wederhelft een mooie borderpons uitkiezen... is tie niet schitterend?? Ben er heel erg blij mee, want deze stond al een heel tijdje op m'n verlanglijstje!
 
 
Bedankt weer voor het kijken en ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat!
 
Prettig weekend en lieve groetjes, Riëtta
 
 

 

woensdag 9 januari 2013

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Goedenavond!

Allereerst de allerbeste wensen voor die nieuwe jaar. Ik weet het, rijkelijk laat, maar was er nog niet eerder aan toegekomen een nieuw berichtje te posten, druk met van alles en nog wat!

Tijdens de kerstvakantie niet veel scrapwerk kunnen doen, dankzij de feestdagen en nog veel meer andere leuke dingen die we gedaan hebben, waar ik op zeker nog leuke scrapsels van wil gaan maken en hier wil laten zien! 

Toch is er een spread uit mn handen gekomen waar ik zelf tevreden over ben! Ik heb mn nieuwe Big Shot veel gebruikt om de gebruikte bloemetjes mee te maken en ben er erg blij mee! Mn scrapkamer is dus van de week iets anders ingericht en mn nieuwe vriendje is dus nooit ver weg!! :) 

Ik heb dus een spread gemaakt voor het album van onze oudste dochter, Esmee, maar onze jongste staat ook op de foto's... Trotse papa met zijn meiden in een stoere attractie in de Efteling. Een titel vond ik niet nodig, dus vandaar dat die ontbreekt.


Bedabkt weer voor het kijken en lezen van mn berichtje, ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, dan heb ik het gevoel dat ik niet helemaal in de ruimte klets hier!

Lieve groetjes,


Rietta