donderdag 29 november 2012

Meeting!

Zaterdag 24 november was dan eindelijk de lang verwachte forumdag van Scrapbook Rainbow. Om 8 uur richting de bushalte, gewapend met een overvolle scraptrolley. Na een ruime 2 uur reizen met bus, trein, tram, het laatste stuk gelukkig in goed gezelschap. Iets na 10 uur aangekomen bij Scrapdelight, de meesten waren er al. Veel meiden kende ik al van een eerdere meeting, maar er waren ook een aantal nieuwe gezichten, erg leuk om iedereen eens in het echt te zien en te spreken!

Het was een erg gezellige dag, een leuk spel gespeeld waarmee iedereen een kado kon winnen, veel gekletst, gesnoept en ook nog lekker geshopt bij Scrapdelight. Een ding weet ik zeker, de volgende keer neem ik gewoon geen scrapspullen mee, ik vermaak me de hele dag wel met kletsen, kijken, shoppen en dat scheelt me een hoop gezeur en irritatie onderweg :D

Hierbij nog een groepsfoto van alle aanwezige meiden.


Tijdens de forumdag ben ik ook voor de bijl gegaan voor de Big Shot, krijg hem voor de Sinterklaas, dus jullie hebben niets gezien hè???? ;-)


Als allerlaatste nog een foto van het (al zeg ik het zelf) erg schattige doosje dat ik geknutseld had voor het spel, die hadden jullie nog tegoed. Ik had hem voor het spel gevuld met allerlei hebbedingetjes zoals bedeltjes, lintjes, knopen en nog meer fijne spulletjes waar de gemiddelde scrapper erg blij van kan worden, ik in ieder geval wel!!


En het doosje open, je ziet net wat vrolijk gekleurde knopen liggen!


Bedankt weer voor het kijken en alvast een heel prettig weekend!

Lieve groet, Riëtta 

vrijdag 16 november 2012

Ademloos

Deze LO lag al een tijdje klaar, gemaakt voor het Scrapbook Rainbow forum, 1 sketch, 4 stijlen. Deze moest uiterlijk de 15e, gisteren dus, klaar zijn, dus vanaf nu mag ik m ook hier plaatsen! Het was lastig op gang komen. De foto's had ik al snel uitgezocht, maar het papier erbij zoeken was wat lastiger.

Het zijn foto's van Esmee tijdens een bezoek aan de Efteling. Ze zit heerlijk dromerig in de vensterbank te luisteren maar het verhaal van Doornroosje, dat verhaal blijft toch prachtig en tijdloos.... Vandaar ook de titel ademloos....



Bedankt voor het kijken en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat! Fijn weekend!

vrijdag 2 november 2012

Hard gewerkt!

De afgelopen week weer veel gescrapt en weinig geblogd.... Dus vandaag maar even de achterstand wegwerken! Weer allemaal LO's gemaakt voor de 100 op het Scrapbook Rainbow forum. Ook nog een leuke kadoverpakking in elkaar geknutseld, maar die is voor de forumdag eind november, dus die houden jullie nog tegoed!

Hier een LO van Esmee, die zich uitleeft op een kabelbaantje in Best Zoo. 


Een LO van Esmee in het zwembad, op de nek van haar vader, die weer op de nek van mijn vader zit.



Nog een LO van Esmee die van de glijbaan afsjeest.



En de laatste, een spread van Esmee in de Efteling. 

Bedankt weer voor het kijken en een heel fijn weekend!!!