donderdag 31 december 2009

De laatste LO'tjes van 2009

Van de week weer lekker de smaak te pakken gehad qua scrappen en deze 2 LO'tjes zijn geboren! Ze zijn beiden gebaseerd op een sketch op het Scrapbook Rainbow forum.

Voor Mila:


Voor Esmee:


De hidden journaling, niet zo verborgen meer...


De journaling beter leesbaar:


Bedankt voor het kijken weer en ik wens iedereen een gezellige en veilige jaarwisseling en een geweldige, super fantastisch, formidabel, scrappable 2010!!!

vrijdag 25 december 2009

Kerstkadootjes...

Voor m'n moeder en schoonmoeder heb ik blanco potjes/bakjes (zaten kruidnoten in tijdens een borrel op m'n werk) gealterd en nu zitten er kerstchocolaatjes in. M'n moeder krijgt hem vandaag (we gaan daar gourmetten) en m'n schoonmoeder krijgt hem morgen als we daar met de hele familie op de koffie komen...









donderdag 24 december 2009

Kerststuk 2009

Vorige week vrijdag heb ik samen met m'n schoonmoeder een kerstworkshop gevolgd en daar is dit stuk uit gekomen, weer goed geslaagd al zeg ik het zelf. Vind het zo prachtig dat er zoveel verschillende kleuren groen zijn, prachtig!











a Sister's hope december 2009 nr 2

a Sister's hope december 2009

De uitdaging van deze maand is: maak een kaart voor iemand die een nieuw huis gekocht heeft of verhuisd is. Ik heb er 2 gemaakt, want ik was lekker op dreef! Ik maak er 2 berichten van, voor mr Linky... ;-)

woensdag 16 december 2009

Kerstkadootjes en een LO gemaakt!

Voor de juffen van Esmee en de juffies van het KDV van Mila. Het is een rol van die lekkere Droste chocolaatjes maar dan in kerststemming... ;-) Hopelijk vallen ze in de smaak!



Het kaartje wat ik eraan gemaakt heb:


En ook nog een LO gemaakt, Esmee helemaal klaar voor d'r eerste keer Peuterspeelzaal, alweer ruim een jaar geleden, wat vliegt de tijd!

zondag 13 december 2009

Dutch Card Lovers # 27

M'n ouders waren gisteren alweer 31 jaar getrouwd en dat vraagt natuurlijk om een kaartje! Heb hem gemaakt met de sketch van DCL, nummer 27 alweer!

zaterdag 12 december 2009

Nog meer geshopt....

Scrapbookmate gaat er mee stoppen en gisteren/vandaag/morgen is/was er dus uitverkoop! Ik wilde altijd al een keertje daar neuzen en omdat dit de laatste kans was, ben ik vanmorgen lekker gaan shoppen.

Op het grootste deel van het assortiment kreeg je 50% korting en er waren wat speciale acties; artikelen voor € 1,50 en 10 voor € 10,00. Daar heb ik deze dingen voor uitgezocht (20 stuks)
Doodle mallen


Leuke stempels:


Chipboardletters:


Wat brads


Wat leuke blingwoordjes en een leuke prinsessendoodlemal:


Een mooi pakket cardstock met bedrukking voor maar 1 euro per pak!


2 leuke paperstacks voor maar € 2,25 per stack!



En verder hadden ze een hele leuke actie, voor € 35,00 mocht je een kerststok volstoppen met van alles en nog wat, nou ik heb gepropt!! Die sok zat echt tot z'n nok toe vol, kijk maar!


De grote berg die uit de kerstsok kwamm, een grove berekening kwam uit voor meer dan 300 euro winkelwaarde aan spulletjes!:


Hier een collage van de gesorteerde inhoud van m'n kerstsok:


Het was een hele geslaagde dag zo, jammer dat het niet voor herhaling vatbaar kan zijn!

Bedankt voor het kijken weer,

Groetjes,
Riëtta

vrijdag 11 december 2009

Nog meer nieuwe spulletjes en weer eens een LO gemaakt!

M'n scrapkast is ook in kerststemming!



M'n gewonnen prijs van a Sister's hope, gekregen van Scrapheap! Helemaal geweldig!


Gekregen van de Sint!


En m'n gemaakte LO, had al een tijdje niet gemaakt, maar krijg nu de smaak weer te pakken geloof ik!


Bedankt voor het kijken weer en een berichtje vind ik superleuk!

Groetjes,
Riëtta

zaterdag 5 december 2009

Nieuwe spulletjes!!

Als eerste m'n prijs van Annette's Creafarm, gewonnen met het a Sister's hope Challengeblog!



En ook nog een heleboel leuke spulletjes en een lieve kaart met gedicht van de postpiet van het Scrapbook Rainbow forum!


En gisteravond kreeg ik van die lieve goede Sint ook nog een aantal zakjes hotfixsteentjes, dus ik kan voorlopig weer vooruit!

dinsdag 1 december 2009

Scrappassion december 2009

Aangezien ik bij de challenge van Scrappassion september tweede was geworden, heb ik de eer om deze maand Guest CT-lid te mogen zijn!! De opdracht is om iets te doen met je favoriete kersttraditie. Ik heb gekozen voor een kerststuk. Al sinds ik getrouwd ben (in februari alweer 7 jaar!, m.u.v. het jaar waarin ik net was bevallen van Mila) maak ik een kerststuk die met kerst staat te pronken op m'n salontafel, dit is voor mij het begin van kerst en de gezelligheid die daarmee gepaard gaat.